Friday, February 22, 2013

keep inside.

hey buddies! assalammualaikum :)
 now dekat UTM awesome.
to be exact dekat library.
bukan dating atau meeting.
cuma bosan duduk bilik.
serius merius. duduk bilik tidur je.
 badan jadi sangat sangat lesu.

 badan makin kurus.
pipi makin cengkung.
tapi kenapa sheda rasa macam biasa je.
HAHAHAHA.
sheda memang kurus. mohon faham. l
ately pon sangat sangat takde selera nak makan.
tapi tapi semangat balik nak makan since masok UTM. s

ebab dah berazam unuk memulakan sesuatu yang baik.
kan dah janji nak buat yang baik lagi sem nie.
ecehh. amin Ya Rabb. bantu sheda.
lagi satu, sheda ade masalah tidur lately.
malam malam sangat tak boleh tidur.
kalau tak pukul 4 pagi, tak boleh tidur.
padahal kelas pukul 8 pagi ni.
 entah. mungkin banyak sangat fikir malam malam tu kot.
lepas menangis confirm tertido. itu pasti.

 haihhh. sheda okay je.
biasalah kot semua ni.
time will tell. 
mungkin dia tak rasa kehilangan atas kebahagiaan yang dia ada sekarang, tapi jalan kan masih jauh dan Allah sebaik baik menjatuh hukum.

baru first week kuliah and everything goes well.
baucar buku dah dapat.
mari kita grab buku buku dari lejen press.
okay. itu sangat tak sabar.
dalam collection baru ada Puisi Tepi Jalan by Fynn Jamal and Seksi Ovari by Fazleena Hishamuddin.

lepas tukar no maxis nie hidup lagi tenang.
dari gangguan makhluk yang kejam.
amboi. ini serius.
entah. kalau setakat nak mesej menyakitkan hati or cakap yang useless, better don't.
sebab benda tu macam buat aku down.
lepas dah buat orang, lepas dah lanyak hati orang,
boleh eh bagitahu kat orang tu yang nak bagi semangat semua.
haihhh. entah lah.
harap orang nak faham, kita siapa nak faham?

merepek lah semua ni.
La Tahzan. bila aku share kat orang.
mesti aku sebak.
haihh. hope one day, everything will be okay.
amin amin amin.




No comments:

Post a Comment

DA BACE , SILE KOMEN :)